Mészáros Barbara és Kozák Csenge honlapja!

Na és perasze mindenki honlapja!

A barátok jönnek mennek,de igaz barátból csak néhány van!

DE ITT BARÁTRA IS LELHETSZ!

1.Forduló(elött és közben)

Az előzsűri augusztus folyamán naponta több mint ötszáz produkciót nézett végig.
Az első napok tapasztalatai után kiderült, sokan talán nagyobb önbizalommal rendelkeznek, mint tehetséggel, de akadt számos csiszolatlan gyémánt is, és olyanok is feltűntek a jelentkezők között, akik már ismerősként köszönnek vissza a két évvel ezelőtti műsorból. Újra szerencsét próbált például Lakatos Zoli és Rostás Viktor, a nagyváradi Balogh Brigi és Toldi Anna is.

A legnépszerűbb kategória ismét az ének és a tánc volt, de meghökkentő produkciókban sem volt hiány: egy csinos fiatal hölgy rúdtánc kategóriában nevezett, de akadt a jelentkezők közt labdazsonglőr, tűzzsonglőr, idősödő hastáncos, hasbeszélő és mazsorett tánccsoport is.

A legjobb 200-300 produkció hamarosan egy újabb válogatóra készülhetett, ahol már a zsűri előtt, stúdiókörülmények között adhattak számot tudásukról. Közülük került ki a legjobb harminc produkció, akik között már ott rejtőzik 2009 leendő csillaga is, és akiket hamarosan Önök is megismerhetnek.

1.Forduló

 • Bad Boyz - Csábító tánc, felül levetkőzős fiúk. a 2 női zsűritag (Oroszlán Szonja, Hernádi Judit) élvezettel nézte a 10 táncoló fiút. Meglepően változatos volt a kor, ugyanis a legfiatalabb 18, a legidősebb 31 éves.
 • Brasch Bence - ének. A mosonmagyaróvári fiú Máté Péter egyik híres dalát adta elő. Most élsz.. Énekelte, és belopta magát a zsűrik szívébe.
 • Fábry Pál és Laczik László - Freestyle Foci. A 2 fiatal (17-18) ügyesen bánt a focilabdával, rengeteg gyakorlás volt a produkciójuk mögött. A 2-3 órás napi játék meghozta gyümölcsét.
 • Golden Pyramid - erőtorna. Lélegzetelállító erőtornát mutatott be a páros. Külön érdekessé tette a produkciót, hogy a 23 éves lány, és az 55 (!) éves úriember tetőtől talpig aranyszínben pompázott. A zsűri ijedten nézte őket.
 • Galambos Feco - Bűvész. A varázsló elrejtett egy lányt egy dobozban, majd átszúrta halomnyi esernyővel. A zsűri szintén ijedten nézte, és nem hitt a szemének. Semmi trükk, semmi ámítás? A hölgy természetesen sértetlenül mászott ki a dobozból
 • Vásáry André - ének. Gyönyörű, tehetséges, selymes férfi hanggal ajándékozott meg minket André. A Volt egyszer egy vadnyugat c. film halál dalát énekelte el. Aki nem látja, nem hisz a fülének, szemének. Igazi tehetség
 • SID - Punk zenekar. Érdekes, az emberi fül számára talán szokatlan, de annál inkább profibb zenével lepett meg minket a zenekar. A zsűri ezt 4 egybehangzó igennel jutalmazta.
 • Csikó Szabolcs - cigánytánc. Mindenkit meglepett a fiú a tehetséges táncával. Szintén hihetetlen, de igaz, hogy mindent egyedül, Interneten keresztül tanult meg.
 • Queen Dance - mókásan, vidáman táncoló kisiskolás csoport. 9 lány, 1 fiú. Mindenki szájára mosolyt csaltak az ifjú tehetségek, melynek eredménye a határozott továbbjutás lett.
 • Face Team: akrobatikus kosaras csapat, 11 fiú és 1 lány felállásban, 19-27 éves korig. Szakmájukat, foglalkozásukat tekintve mind különbözőek, de a produkciójuk összetartja őket, mely nagy sikert aratott a nézők és a zsűri szemében egyaránt.
 • Végvári Eszter: ének. A 29 éves hölgy remek hangjával kápráztatta el a figyelőket és hallgatókat, ezért a továbbjutás nem maradhatott el.
 • Kávészünet: megzenésített vers. A 20-21 éves férfi páros emelte az est hangulatát, melyet a közönség tapssal díjazott, a zsűri pedig 4 egybehangzó igennel.
 • Timesz Girls: szexi, erotikus, mindamellett képzett női táncosokat láthattunk tőlük. A csapat 5 tagú, 19-27 éves korosztályban. Ami közös bennük, hogy futnak utánuk a fiúk. Mindannyian nőiességüket akarták megmutatni az előadással, ami jól láthatóan sikerült is.
 • Horváth Tamás: gitár + ének. A 17 éves fiatal énekes eredetileg bátyjával nevezett be, de a zsűri nemmel kommentálta a produkciót, viszont lehetőséget adott az egyéni kiállásra is, ami osztatlan sikert aratott, így egyedül jutott tovább.
 • Hrisafis Gábor: Kicsi a bors, de erős. Hangzott el a közhely és közmondás Szonja szájából. Ugyanis a továbbjutott, Törpe növésű Úriember ügyességével kápráztatta el az érdeklődő tekinteteket.
 • Strokes Együttes: profi és egyben érdekes előadásnak lehettünk szemtanúi az együttes által. Különbözően megszólaló ütőhangszerekkel zenéltek, mely sikeresen zárult.
 • Fekete János - Jammal: beatbox és szájdrum. A 22 éves fiatalember különböző, hangutánzó mutatványokkal nyűgözött le Mindenkit.
 • Kollár Beatrix: szenzációs külső és megjelenés, nem mindennapi rúdtánc. A férfi szemeket folyamatosan magán tartotta, de közben látható volt a profizmus a produkció mögött. Tovább is jutott.
 • Szatmár Kamara Táncegyüttes: Néptánc egy különös megközelítésben. A kezük helyett műanyag flakonokat vertek a lábukhoz és egymáshoz. A 8 férfi táncos Szemetek című előadásával mosolyt csalt Mindenki arcára. Az összehangolt előadás mögött nem bújt el a tehetség sem, így a 4 zsűri tovább jutatta őket.
 • Balogh Brigitta: ének. utolsóként lépett fel a 20 éves hölgy, de az első 30-ban a helye. Gyönyörű és képzett énekhangjának köszönheti sikerét, ezért jövőhéttől újra láthatjuk.

Hírek

 • Miley
  2009-10-30 12:50:13

  Miley vörös motoron repül

  Miley Cyrus mindennek kinéz, csak 16-nak nem: tudatos, érett, határozott, szexi és egyre inkább tudja, ki ő és mit akar elérni. Élőben énekel - ami a a tiniiparból érkező pályatársak között ritkaságnak számít, és színpadi jelenléte van, amit még azok is elismerik, akik nem rajonganak a csajsziért

 • Lady Gaga
  2009-10-30 12:47:54

  Ki gondolta volna, hogy Lady GaGának már 8 tetoválása van? És már úton a kilencedik! Ráadásul nem is akármilyen!

   

  GaGa most azt eszelte ki, hogy meglepi apukáját egy olyan varrattal, amely egy szívecskét ábrázol, és bele van gravírozva írva, hogy Apu. A börtönökben ez Józsi lenne és ólomtartalmú tintával csinálnák, amit később kirobbantana belőle egy MRI vizsgálat…

   

  A tetkónak az az apropója, hogy GaGa Papának nemrég szívműtétje volt, amitől az énekesnő nagyon félt, de most, hogy a műtét sikeres volt, megnyugodhatott.

  Természetesen GaGa jókislány révén elmondta apukájának mire készül, aki könnyekben tört ki, és azt mondta, „lassan kifogysz a szabad területekből, úgyhogy ne legyen túl nagy!”.

 • Demi Lovato
  2009-10-30 12:42:44

  Jó hír a Demi-fanoknak: az elmúlt hetek nagy Twitter-exodusa után (Miley után Emma Roberts is mikroblogot törölt) fixra tudjuk, hogy Loato kisasszony marad a szájton, rajongói legnagyobb örömére. 

   

  A rádió-interjú egy új-zélandi állomás számára készült, és a Twitter-téma mellett olyan kérdéseket boncolgat, mint az idegesítő rajongók és zaklatók, a gazdagság és a pénz, amit keres, a kényes Trace Cyrus-ügy és a helyek, ahol eddig megfordult… a jó hír pedig, hogy a jelek szerint Demi két lábbal áll a földön!

 • Britney Spears
  2009-10-30 12:38:59

  Lassan két hete mindennap táncpróbákra jár Britney Spears, bennfentesek szerint azért, mert világ körüli turnét szeretne!

  A sztár a Los Angeles-i Millennium Dance Complexben egy hónapon át tanulgatja a koreográfiákat a többi táncossal együtt. Lelkesedése határtalan, még azt is elvállalta, hogy hétfőnként órákat tart nyolc, 4 és 9 év közötti kisgyereknek - teljesen ingyen!

 • Jennifer Lopez
  2009-10-30 12:37:23

   Megszülettek Jennifer Lopez és férje, Marc Anthony ikergyermekei péntek hajnalban egy New York-i kórházban.

  A Long Island-en világra jött kislány és kisfiú a 38 éves színésznő-énekesnő első gyermekei. Marc Anthony salsaénekest korábbi élettársai már három utóddal ajándékozták meg, egy kislánnyal és két fiúval.
  Lopez egészen novemberig nem erősítette meg a pletykákat, hogy a hosszú ideje tervezett gyermekáldás végre valóra válhat. Akkor éppen koncertkörúton járt férjével, s a miami közönség előtt jelentette be a jó hírt.
  Sajtóértesülés szerint a People magazin mintegy 4-6 millió dollárt (715 millió és 1 milliárd forint közötti összeget) ajánlott fel a boldog szülőknek a kicsikről készíthető első exkluzív fotók amerikai jogaiért.

 • Eva Longoria
  2009-10-30 12:35:49

  A született feleségek sztárja normál esetben magassarkúban és testhez álló mini ruhákban közlekedő Longoriát (33) az elmúlt hetekben többször is laza, kismamás öltözetben kapták lencse végre Los Angelesben.
  A született feleségek című sorozatban is nehezen ment neki a teherbe esés és köztudott, hogy Francia kosárlabdázó férjével, Tony Parkerrel, már régóta szeretnének gyermeket, habár egyelőre a terhesség híre még csak találgatás, bár mi tagadás a képek valóban arról árulkodnak, hogy akár….Baba is lehet a ruha alatt.

Szavazás

Tetszik ez az oldal?
Hát elmegy,de lehetnének rajta jobb dolgok is!
Igen,nem rossz!
Igan,nagyon!
Nagyon rossz
Rossz
Asztali nézet